Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Marchio di qualità per la manifestazione “Il Miele abbraccia il Formaggio, due sapori due mestieri”: la Pro Loco Oliveri premiata a Roma

Prestigioso riconoscimento per la Pro Loco Oliveri Ets, guidata dal Presidente Salvatore Gullo, che ha ricevuto da EPLI il marchio di qualità per la manifestazione “Il Miele abbraccia il Formaggio, due sapori due mestieri”.

Il progetto, che ha registrato un forte coinvolgimento della comunità locale, è stato ideato dalla dottoressa Pasqualina Garro che ricopre il ruolo di consigliere della Pro Loco Oliveri. E la motivazione che accompagna il premio è indice della bontà del lavoro svolto intorno alla manifestazione e dietro le quinte, raggiungendo alla perfezione gli obiettivi prefissati: “Energica capacità organizzativa nonché di contenuti che richiamano a pieno il percorso intrapreso da Ente Pro Loco Italiane; – si legge – Storicità dell’evento; Forte coinvolgimento della comunità locale; Promozione dei prodotti, che hanno dato vita a molteplici e gustosi piatti culinari, derivanti dalla tradizione di due mestieri quali il miele ed il formaggio; Impatto socio-educativo della manifestazione in termini di sostenibilità ambientale”.

Alla cerimonia di consegna, tenutasi a Roma, presso Palazzo Madama, sede del Senato della Repubblica, erano presenti il Sindaco di Oliveri, Francesco Iarrera; il vicepresidente della Pro Loco Oliveri Ets, Massimo Merlino; i componenti del direttivo Annamaria Giacalone e Gaetano Orlando e i soci componenti quali Filippo Salmeri, Maria Lembo e Daniele Di Mario.

Un riconoscimento di spessore che comunque premia meritatamente l’impegno profuso da tutti i Soci per la buona riuscita dell’evento.

Related posts